Regionale keuringen

NWPCS Keuringen volgens Corona richtlijnen in 2021

Ook dit keuringsseizoen houdt Corona ons nog in z’n greep, maar we zijn blij dat er komend seizoen meer mogelijkheden zijn dan in 2020. Voor komend seizoen zullen we 1 landelijke inspectiedag organiseren, 3 keuringen volgens Corona richtlijnen én onder voorbehoud een dag voor de gebruiksrubrieken. Daarnaast zullen we, als de dan geldende richtlijnen dit mogelijk maken, op 11 september een Welshpony Show in Engelse stijl organiseren. Een Centrale Keuring zal in 2021 niet plaatsvinden.

Wat houdt een keuring dan wel inspectiedag volgens Corona richtlijnen in?
  • Deelnemers brengen hun pony’s zelf voor, c.q. zorgen voor een voorbrenger en een eventuele aanjager.
  • Er zijn geen overall kampioenschappen, maar er wordt bij de keuringen wel per sectie een veulenkampioen, volwassen kampioen, beste driejarige en jeugdkampioen aangewezen.
  • Eventuele exterieurpredicaten worden op de dag van de inspectie dan wel keuring uitgereikt.
  • Er zijn geen gebruiksrubrieken op de inspectiedag en keuringen volgens Corona richtlijnen.
  • Lees hier meer betreffende het publiek op tijdens de keuringen.

Data:

26 juniNWPCS Inspectiedag in PuttenDeelnemerslijstUitslag
10 juliNWPCS Keuring in SevenumUitslag
24 juliNWPCS Keuring in Heteren
31 juliNWPCS Keuring in Tolbert
7 augustusNWPCS Gebruiksrubrieken dag (afgelast)
11 septemberNWPCS Show British Style in Putten

Inschrijving en vraagprogramma

Inschrijven kan in MijnWelsh.

Update 15-7-2021: Trudi Houwen blijft afwezig in Heteren en zal worden vervangen door het reserve jurylid, Mascha Reijs. Jan van Beek is het nieuwe reserve jurylid voor de keuring in Heteren.

Er is een verzoek ingediend met betrekking tot de organisatie van thuiskeuringen. We hebben besloten deze in elk geval in 2021 niet te gaan organiseren. De Ledenraad zal in het najaar bespreken of het organiseren van thuiskeuringen, voor de toekomst, een interessante toevoeging kan zijn voor het NWPCS.

Disclaimer: Wanneer er van overheidswege maatregelen worden afgekondigd, waardoor de uitvoerbaarheid van bovenstaande niet meer mogelijk is dan zullen er evenementen worden geannuleerd dan wel gewijzigd van opzet.


Keuringsreglement

Juryreglement

Nieuwsberichten

INSCHRIJVEN EN BETALEN PREMIEKEURING

Sinds 2018 dient de opgave en betaling digitaal te geschieden via de website van het stamboek (www.nwpcs.nl > mijn.welsh.nl). Bij vragen of voor hulp kunt u contact opnemen met het stamboeksecretariaat: telefoon (ma t/m vr 08.30-12.30 uur) 06-82459273 of per email: secretariaat@nwpcs.nl