Orchard Red Prince overleden

0
2479
Orchard-Red-Prince

De NWR hengst Orchard Red Prince is overleden, meldt stal Orchard op hun facebook pagina.

Orchard Red Prince was een Elite, Sport hengst uit 2002 (Aester El Nino x Verona’s Bo-Gi) met 4 directe goedgekeurde zonen en daarnaast nog 16 goedgekeurde hengsten waar Orchard Red Prince in de 2de generatie naar voren komt.

Dankzij zijn zeer goed presterende nakomelingen behaalde Orchard Red Prince zijn Elite predicaat in 2020.

Daarnaast heeft Red Prince zelf met meerdere amazones op hoog niveau gepresteerd, zo was hij met Esmee Broers nog lid van het B kader in 2021, in 2022 startte Red Prince zijn laatste FEI wedstrijd met Esmee Broers in Kroonenberg.

Op het moment van overlijden was Orchard Red Prince in eigendom van de familie Kraaijeveld.