PR crew leden gezocht!

0
344


Voor de PR commissie zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om mee te denken over de PR van het stamboek en aanwezig te zijn in de stand op verschillende evenementen.

Wat doen we zoal?

De stand van het stamboek staat op een aantal evenementen, waaronder onze eigen Centrale Hengstenkeuring en Centrale Keuring. Daarnaast gaan we naar evenementen als Horse Event en denken we na over de juiste promotie van ons prachtige ras.

Wat kun jij hierin betekenen?

Voor de stand zoeken we enthousiaste mensen die het leuk vinden om het stamboek te promoten op deze evenementen. Daarnaast hebben we de PR stand in een nieuw jasje gestoken en hebben we allerlei nieuwe merchandise. Op de evenementen zul je te maken krijgen met nieuwsgierig publiek, dat geïnteresseerd is in ons mooie ras, maar ook mensen die al een Welsh Pony hebben en vragen hebben over ons stamboek, de keuringen en registratie.

Wat bieden wij jou?

Een gezellige club mensen, die met plezier naar deze evenementen gaan en het stamboek graag promoten.

Ben je geïnteresseerd geworden?

Stuur voor 1 oktober een mail naar pr@nwpcs.nl en dan zoeken we zo snel mogelijk contact!