Inschrijving Dutch Pony Championship 2024 geopend

0
35

Na een succesvolle tweede editie van de Stallions Night is het dan eindelijk zover: de inschrijving voor de Dutch Pony Championship selecties is geopend! Dit jaar worden er zes selectiemomenten georganiseerd. De finale is verplaatst naar Lathum, waar een nieuwe locatie met een nog centralere ligging meer mogelijkheden biedt.

Heb jij een vier-, vijf- of zesjarige dressuurpony in de categorie C, D, of E? Dan zijn de selecties voor het Dutch Pony Championship iets voor jou! Door middel van minimaal twee en maximaal drie selecties worden de beste pony’s van Nederland geselecteerd voor een fantastische finale.

Ook dit jaar zijn springpony’s weer van harte welkom – net als voorgaande jaren mogen pony’s in de leeftijd van vier tot en met zes jaar in de categorie C, D, en E, direct voor de finale worden ingeschreven.
Net als voorgaande jaren zoekt het DPC weer aansluiting bij drie grootste ponystamboeken van Nederland; de nodige selecties vinden plaats tegelijk met een stamboekkeuring/event van het NRPS, NWPCS, en NNFPS. De opening van het seizoen vindt, net als vorig jaar, wederom
plaats op de prachtige locatie van stal Van Uytert te Heerewaarden, en wel op 8 juni. Nieuwe locaties op de agenda zijn de selecties tijdens het Mega Welsh Event/NWPCS keuring te stal Turfhorst op 22 juni, en de selectie die bij GP Stables te Heusden wordt verreden op 6 juni.

De finale vindt dit jaar plaats op 24 augustus te Lathum. De centraal gelegen locatie biedt nog meer mogelijkheden om een spetterende finale neer te zetten, en het belooft weer een prachtige editie te worden! Inschrijven voor de DPC selecties doe je hier:
Inschrijving DPC

Het bestuur van het DPC kijkt uit naar een succesvolle derde editie van het Dutch Pony Championship om sport en fokkerij met elkaar te blijven verbinden.