Oproep: Meld uw dekhengst aan voor de actuele hengstenlijst!

0
2313
Rondo's Grandeur Foto: Vivian Hesen
Rondo's Grandeur Foto: Vivian Hesen

Ook dit jaar publiceren wij weer een actuele hengstenlijst op de website! Heeft u één of meerdere NWPCS stamboek- 0f basisboek hengst(en) ter dekking in 2024? Meld deze dan kosteloos aan en wij voegen ze toe aan de lijst.

Aanmelden voor hengsten uit alle secties kan door de volgende informatie te mailen naar webredactie.nwpcs@gmail.com :

  • Naam van de hengst
  • Contactgegevens geregistreerde/dekstation
  • Één recente foto los meesturen (geen advertentie)
  • Eventuele sportresultaten van de hengst

Let op: Dit is NIET voor het online hengstenboek. In het online hengstenboek staan ALLE stamboekhengsten! Die van dit jaar zullen spoedig worden toegevoegd. De Actuele hengstenlijst is bedoeld om een overzicht te creëren van hengsten die dit jaar ter dekking staan.

Ieder jaar na de hengstenkeuring komt er een nieuwe oproep en ook een geheel nieuwe lijst. De gegevens van Actuele hengstenlijst 2023 zijn verwijderd en de hengstenhouders dienen de hengsten hier weer opnieuw voor aan te melden.

I.v.m. de privacy-wetgeving dienen de hengstenhouders de hengsten zelf voor deze lijst aan te melden. Op deze lijst staan naast stamboekhengsten (STB) ook basisboekhengsten (BB) en voor het verrichtingsonderzoek aangewezen (VO) Welsh-hengsten genoemd.