NWPCS bekroont Dirk Jan Leeuwis tot ‘Vrijwilliger van het Jaar’

0
26

ERMELO.  Het Nederlands Welsh Pony & Cob Stamboek (NWPCS) heeft met trots de jaarlijkse huldiging van de ‘Vrijwilliger van het Jaar’ tijdens de Centrale Hengstenkeuring gevierd. Deze erkenning is een eerbetoon aan de onschatbare bijdrage van vrijwilligers die belangeloos tijd en vaardigheden inzetten voor het NWPCS en haar leden.

Tijdens een hartelijk welkomstwoord benadrukte de organisatie het cruciale belang van vrijwilligerswerk en bedankte alle vrijwilligers die zich voor en achter de schermen inzetten voor het NWPCS. Een welverdiend applaus werd gegeven als erkenning voor hun onschatbare toewijding en enthousiasme.

Het hoogtepunt van de huldiging van alle vrijwilligers was de ‘Vrijwilliger van het Jaar’. Deze eer werd toegekend aan Dirk Jan Leeuwis van Stal V Power, een persoon wiens buitengewone betrokkenheid en inzet essentieel zijn voor het succes en de groei van het NWPCS.

Dirk Jan Leeuwis is sinds 2017 een onmisbare kracht binnen het NWPCS. Zijn toewijding aan het verrichtingsonderzoek, zijn rol als stalmeester, en zijn inzet bij de oprichting van de voorbrengservice zijn slechts enkele voorbeelden van zijn onschatbare bijdragen aan de vereniging. Daarnaast speelt hij een cruciale rol in de organisatie van de IBOB en zet hij zich in als bestuurslid van de werkgroep NWR WBPR fokkerij.

Het Hoofdbestuur van NWPCS prees Dirk Jan Leeuwis voor zijn toewijding, passie en bereidheid om altijd klaar te staan voor de vereniging. Zijn onmisbare rol maakt hem een voorbeeld voor anderen en het is met genoegen dat hij werd bekroond tot ‘Vrijwilliger van het Jaar’.

Dirk Jan Leeuwis werd met een warm en luid applaus ontvangen als ‘Vrijwilliger van het Jaar’, waarmee zijn onschatbare bijdrage aan het NWPCS werd gevierd