Kleurwedstrijd welsh jubileum

0
65

Doe mee met de grote WELSH jubileum kleurwedstrijd en maak kans op 1 van de mooie prijzen!

Speciale kleurplaat

Om samen te vieren dat het NWPCS haar 65 jarig jubileum viert is er een speciale kleurplaat gemaakt door Kimberley Karsdorp om dit samen te vieren. We hopen natuurlijk op een mooi kleurig geheel op de Centrale Hengstenkeuring. Maak van de kleurplaat een prachtig kunstwerk en lever je kleurplaat in bij de PR stand op de Centrale Hengstenkeuring op 9 of 10 februari. Je mag natuurlijk naast je potloden of stiften ook andere knutselspullen gebruiken om er iets moois van te maken. Download hier de kleurplaat, print deze uit op A4 en je kunt aan de slag. De prijzen zijn verdeeld over twee leeftijdscategorieën 0 t/m 6 jaar en 7 t/m 12 jaar, vergeet dus niet je naam en leeftijd in te vullen.

De prijswinnaars zullen zaterdag 10 februari aan het einde van de middag bekend worden gemaakt en later worden gepubliceerd op de website.

Download hieronder de tekening om zelf aan het kleuren te gaan!