Nieuw op de CHK: Taartenbakwedstrijd

0
72

HOERA!! Het Nederlands Welsh Pony en Cob Stamboek bestaat dit jaar 65 jaar!! We willen dit vieren met al onze leden, en hebben daarom iets leuks bedacht. Wij zoeken enthousiaste bakkers die hun lekkerste taart thuis bakken en zaterdag 10 februari inlevere
bij PR stand op de Centrale Hengstenkeuring. Je kunt je fantasie de vrije loop laten, alle soorten en maten zijn van harte welkom. De taarten worden door een deskundige jury beoordeeld, waaronder onze eigen voorzitter Richard Dekkers! 

De beoordeling zal plaatsvinden op:

 Originaliteit
 Smaak
 Afwerking
 Uiterlijk

Voor de lekkerste, origineelste en mooiste taarten zijn er hele leuke prijzen te winnen!!!
Aanmelden om mee te doen aan de NWPCS taartenbakwedstrijd kan door een mail te sturen naar pr@nwpcs.nl. Vermeld in deze mail je naam, leeftijd, naam van de taart en de smaak en een korte omschrijving van de taart. Aanmelden kan tot en met 10 februari.