NIEUW: NWPCS Showproducten

0
52
Showlijn, showproducten, verzorgingslijn, PR

Zoals u onlangs heeft kunnen lezen hebben we als NWPCS een nieuwe hoofdsponsor erbij, namelijk Hofman Animal Care uit Enter. Zij hebben naast hun eigen label Excellent ook de mogelijkheid om gezamenlijk een private label te ontwikkelen. We zijn dan ook enorm TROTS dat we in ons jubileumjaar een private label lijn kunnen lanceren met SHOW producten! Op het label van de producten staat het toonbeeld van ras afgebeeld in de vorm van de goedgekeurde sectie A hengst Hengwys Majic Man, gefotografeerd door Wil Smeets.

Verzorgingsproducten

De lijn met verzorgingsproducten bestaat uit een SHOW Gloss Spray, Show Gloss Gel, Show Gloss Cleanspray, Show Gloss Shampoo, Show Gloss Shampoo white en een Show Hoof oil. Door de fijne samenwerking met Hofman Animal Care hebben we producten kunnen uitzoeken die de allerbeste kwaliteit hebben en passen bij onze trots de WELSH pony. De producten zullen voor het eerst verkrijgbaar zijn bij de PR stand op de Centrale Hengstenkeuring. Hieronder een korte uitleg per product.

Show Gloss Spray, 500 ml € 12,50
Met deze glansspray haal je kwaliteit in huis! Vrijwel geen enkel ander product slaagt er op zo’n eenvoudige wijze in de belangrijkste eigenschappen voor een perfecte presentatie voor een keuring, op zo’n fraaie wijze te creëren. De spray geeft een shiny glans, droogt snel en ontklit super.

Show Gloss Gel, 250 ml € 12,50
Dit product geeft echt het magic effect! Te gebruiken voor de extra glans en ook bruikbaar voor het vlechten van de manen. is niet vet en is door de micro W/O (water-olie) emulsie en de prijs zéér voordelig in gebruik.

Show Gloss Cleanspray, 500 ml € 12,50
Dit product is een sterk reinigende en verzorgende kant en klaar spray. Even opsprayen, 1 minuut laten inwerken en daarna afvegen. Werkt op vlekken zoals bv Modder, gras, mest-en urinevlekken.

Show Gloss Shampoo, 500 ml € 12,50
Onze shampoo bevat unieke tensiden, deze ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Tensiden zijn wasachtige stoffen, deze zorgen er onder andere voor dat vet en vuil beter losweken van de huid en de vacht. Dit resulteert in een diepe reiniging en een unieke glanzende vacht!

Show Gloss Shampoo white, 500 ml € 15,00
De gewone shampoo die daarnaast zorgt voor een gezonde vacht waarbij de eigen vachtkleur opleeft. Witter dan wit en voegt volume toe aan de vacht en verbetert de glans. Hi Gloss Kleurshampoo is pH neutraal.

Show Hoof oil, 500 ml € 15,00
Deze hoefolie geeft natuurlijke bescherming, voorkomt uitdroging en zorgt voor een verbetering van de conditie van de hoeven de Welshpony. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat deze snel intrekt, de hoef elastisch maakt, van binnenuit verzorgt en ook nog eens een mooie glans geeft.