Hengstenboeken

0
63

Tot en met 2018 is er een analoog Hengstenboek uitgegeven van de goedgekeurde hengsten, nu hebben wij tijdens het opruimen nog ongeveer 10 complete exemplaren kunnen samenstellen. Daarnaast hebben we ook nog 50 exemplaren t/m 2017 compleet in de aanbieding.

De complete set t/m 2018 bestaat uit de startset plus 10 jaargangen aanvulling en mag nu weg voor de special prijs van 75 euro let op, VOOR NU OP=OP!! De set t/m 2017 mag weg voor een bedrag van 60 euro.

Gebruik maken van deze actie kan door een mail te sturen naar pr@nwpcs.nl met je naam en bestelling, ze zullen zorgen dat de bestelling ingepakt en wel klaar staat zodat je deze kunt afhalen in de PR stand tijdens de CHK.

Hier geld wie het eerst komt wie het eerst maalt! Geef aan in de mail welke set je graag wilt hebben en ook of je indien niet meer voorradig ook voor de andere set wilt gaan. Ook zullen we op de hengstenkeuring de nog beschikbare losse aanvullingen in de stand hebben.