Hofman Animal Care Hoofdsponsor NWPCS

0
57

Wij zijn erg trots dat we er sinds 1 januari een extra hoofdsponsor bij hebben.

Vanaf 2024 is het NWPCS een hoofdsponsor rijker, op de Centrale Hengstenkeuring zal feestelijk het contract worden getekend met HOFMAN ANIMAL CARE uit Enter. Het Bedrijf Hofman Animal Care is zeker geen onbekende in de paardenwereld met o.a. hun merk Excellent Horse zijn ze in bijna alle ruitersportzaken wel te vinden.

Breed assortiment

Hofman Animal Care is producent en groothandel van een breed assortiment aan dierbenodigdheden. Het in 1987 opgerichte familiebedrijf telt bijna 90 medewerkers, waarvan 20 business to business adviseurs. De 8.000 producten voor vrijwel alle diersoorten worden naar meer dan 40 landen geëxporteerd en vinden hun weg voornamelijk naar dierenspeciaalzaken, agrarische winkels, ruitersportzaken en bedrijven in
plaagdierbeheersing

Het Hoofdbestuur van het NWPCS is blij met wederom een nieuwe Hoofdsponsor. Voor onze vereniging is het belangrijk om voldoende sponsorgelden binnen te halen. Namens de leden van het NWPCS ; Hofman Animal Care van harte bedankt voor de sportieve ondersteuning van onze vereniging.

Met vriendelijke groet,
Richard Dekkers