Kandidaten gezocht voor de Juryopleiding

0
115
Juryleden Sevenum 2021

Een vast team juryleden vormt het huidige jurycorps. Daarbij vindt er de komende jaren nog uitstroom plaats in verband met juryleden die de maximale leeftijd bereiken. Om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen is uitbreiding van het jurycorps gewenst.
Het NWPCS is daarom op zoek naar geschikte kandidaten met affiniteit van de Welshpony-fokkerij die begin 2024 een juryopleiding wil gaan volgen. We zijn voor dit moment vooral voor onze rassecties opzoek naar uitbreiding en kennis.

Opleiding koepel fokkerij

Het eerste onderdeel bestaat uit de opleiding van de Koepel Fokkerij. Dit gaat om een theoretische cursus en een praktijk cursus (zomerseizoen 2024) die de geselecteerde kandidaten bij diverse stamboeken via een stage zullen volgen.

Daarna volgt gedurende het seizoen 2025 een interne opleiding bij het NWPCS en fungeert u als aspirant jurylid waarna bij goed gevolg de kandidaat(en) kunnen instromen in het NWPCS-juryteam. Het NWPCS nodigt belangstellenden uit om hun schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae vóór 20 januari 2024 te mailen naar secretaris@nwpcs.nl.