Denise Methorst nieuw lid NWPCS hoofdbestuur

0
157
Denise Methorst Vrijwilliger van het Jaar 2022. Foto Marieke Willemstein

De Ledenraad van het NWPCS heeft op 23 november 2023 unaniem ingestemd met de voordracht van de vertrouwenscommissie. Met de benoeming van Denise Methorst, zij gaat de functie van Rasfokkerij zaken vervullen, is het hoofdbestuur weer op volle kracht.

Ervaring en expertise

“We zijn blij met deze benoeming”, laat voorzitter Henriette Fraser weten. “Denise heeft de afgelopen maanden haar enorme toegevoegde waarde voor het hoofdbestuur laten zien. Ze heeft in haar a.i periode aangetoond dat ze een actief bestuurster is en veel kennis heeft van stamboekzaken. Wij zien haar dan ook als een waardevolle aanvulling”.

“Met dit team kan verder worden gewerkt aan de doelstellingen van ons stamboek”. Ook voorzitter Richard Dekkers is verheugd dat de a.i. periode van Denise nu omgezet is naar een vaste functie binnen het hoofdbestuur.