Hippiade springen: goud voor ’t Hoge Linthorst Ali B en Evenveen’s Ruth.

0
174
Linn Geysen met Hoge Linthorst Ali B. © DigiShots

Op de Hippiade springen 2023 dat afgelopen week plaatsvond in Ermelo waren er ook successen voor Welshpony’s. Voor Linn Geysen met ’t Hoge Linthorst Ali B (v. Alex) en Suus Boeren met Evenveen’s Ruth (sportnaam Olè, v. Skellorn Benedict) was er goud.

Top 10 Welshpony’s

Suus Boeren met Evenveen’s Ruth (sportnaam Olè, v. Skellorn Benedict). © DigiShots

Het is voor bestuur en redactie altijd een heel zoekwerk om uit te vinden welke pony’s NWPCS geregistreerd zijn. Mede ook omdat ze niet altijd onder hun oorspronkelijke stamboeknaam in de sport uitgebracht worden. Mocht u desondanks nog Welshpony’s in het bovenstaande rijtje missen, mail dit dan naar secretaris@nwpcs.nl