Hippiade dressuur: Welshpony’s volop omhangen met kampioenslinten

0
78
Ima van der Velden werd Hippiadekampioen met Woldberg's Tobias (v. Den Deel's Jarno) in de Z dressuur categorie C. © Digishots
Ima van der Velden werd Hippiadekampioen met Woldberg's Tobias (v. Den Deel's Jarno) in de Z dressuur categorie C. © Digishots

Op de Hippiade dressuur 2023, dat afgelopen week plaats vond, eindigden veel Welsh pony’s in de top 10. Er was goud voor Ima van der Velden met Woldberg’s Tobias, Floor Kulik met Roosendaal’s Miracle, Elin Buijs met Champ du Bois, Nicky ten Wolde met Bekveld Daphne, Marjolein Ebbers met Amalia’s Marcus en Tooske Twint met Zwanehoef’s Dexter.

Top 10 Welshpony’s

De kampioenen in beeld

Het is voor bestuur en redactie altijd een heel zoekwerk om uit te vinden welke pony’s NWPCS geregistreerd zijn. Mede ook omdat ze niet altijd onder hun oorspronkelijke stamboeknaam in de sport uitgebracht worden. Mocht u desondanks nog Welshpony’s in het bovenstaande rijtje missen, mail dit dan naar secretaris@nwpcs.nl