Anneke Dijkstra en Jaap Sloof nieuwe leden hoofdbestuur

0
61
nwpcs logo

Anneke Dijkstra en Jaap Sloof zijn door de Ledenraad benoemd als nieuwe leden van het hoofdbestuur van het NWPCS.

De Ledenraad van het NWPCS heeft op 21 augustus 2023 unaniem ingestemd met de voordrachten van de vertrouwenscommissie. Met de benoeming van Anneke Dijkstra, zij gaat de functie van secretaris vervullen, en van Jaap Sloof, die als bestuurslid de portefeuille fokkerijzaken NWR/Partbred gaat behartigen, is het hoofdbestuur weer bijna op volle kracht.

Ervaring en expertise

“We zijn blij met deze benoemingen”, laat voorzitter Henriette Fraser weten. “Met dit team kan verder worden gewerkt aan de doelstellingen van ons stamboek”. Ook voorzitter Richard Dekkers is blij met de komst van Anneke en Jaap. “Zij brengen veel ervaring en expertise die van toegevoegde waarde is voor ons stamboek”.

Denise Methorst, die als secretaris ad interim het hoofdbestuur ondersteund, blijft tot de reguliere najaarsvergadering van de Ledenraad als bestuurslid a.i. deel uitmaken van het hoofdbestuur. Daarmee kan een goede overdracht van werkzaamheden plaatsvinden.

Per 1 september

De benoeming van de nieuwe bestuursleden gaat in per 1 september a.s.

De Ledenraad spreekt haar grote waardering uit voor al het werk dat wordt verricht door het Hoofdbestuur, het stamboekkantoor, afdelingbesturen en alle werkgroepen en commissies. Samen zijn we het stamboek.

Namens de Ledenraad,
Jet Fraser, voorzitter Ledenraad
Jan Jukema, secretaris