Vacatures hoofbestuur

0
741
vacature hoofdbestuur

Voor het hoofdbestuur zijn wij op zoek naar drie enthousiaste bestuursleden die samen met het hoofdbestuur willen bouwen aan de toekomst van onze vereniging.

In het huidige bestuur staat samenwerken, plezier en vernieuwing centraal. Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar een bestuurslid met brede kennis van de NWR en Wpbr fokkerij, een multifunctionele duizendpoot voor de functie van secretaris en iemand met brede kennis van de ras fokkerij in binnen en buitenland. Onderstaand vind je de functieomschrijving per vacature.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met voorzitter van de vertrouwenscommissie, mevr. Jet (Henriette) Fraser – Storm de Grave, bereikbaar via 06-41226921 Wij kijken uit naar jou reactie!