Anja Rozema nieuwe hoofdredacteur Welsh Pony & Cob Magazine

0
383
Anja Rozema

Per 1 mei is Anja Rozema benoemd tot hoofdredacteur cross mediaal voor het Welsh Pony & Cob Magazine. Anja volgt daarmee Marieke Willemstein op die per 1 juni haar functie neerlegt.

Al eerder vier jaar hoofdredacteur

Anja is een goede bekende in de wereld van de Welsh pony’s. Ze was vier jaar hoofdredacteur van het Welsh Pony & Cob magazine toen ze twee jaar geleden het stokje doorgaf aan Marieke. Anja zal als hoofdredacteur cross mediaal niet alleen invulling geven aan het magazine, maar zal de communicatie rondom de Welsh versterken door print, online en Social media te combineren.

Samen met team communicatie verzorgen

De cross mediale communicatie zal Anja samen oppakken met Daniëlle Smalbraak-Carrière, die de online verslaglegging verzorgt, het enthousiaste redactieteam, het hoofdbestuur en de vele vrijwilligers binnen het Welsh stamboek.

Dank aan Marieke

Marieke draagt per 1 juni haar werkzaamheden over om zich volledig te kunnen richten op een nieuwe invulling van haar werk in het onderwijs. Het Welsh stamboek is Marieke Willemstein zeer erkentelijk voor haar grote inzet voor het magazine en wenst Anja veel succes in haar nieuwe functie.

Anja is te bereiken via het mailadres: anja@mediaprimair.nl.