Vacatures Hoofdbestuur NWPCS

0
269
vacature

Voel jij je betrokken bij het Nederlandse Welsh Pony en Cob stamboek, heb je bestuurlijke talenten en lijkt het je leuk, om met andere enthousiaste bestuurders een actieve bijdrage te leveren aan onze vereniging, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken binnen het Hoofdbestuur een secretaris, een bestuurslid Rasfokkerij; secties A, B, C en D en een bestuurslid voor de secties NWR en de WPBR.

Je past binnen het team als je een teamplayer bent, een professionele houding hebt, proactief bent en het belang van de vereniging en haar leden voorop kunt stellen.

Samen met jouw collega bestuurders maak je een voorstel voor het uit te voeren beleid van onze vereniging. Je maakt gezamenlijk een korte en lange termijn planning, met oog op de kwaliteit en groei van het stamboek.

Veranderingen in het beleid en de jaarlijkse begroting en jaarplan worden in een ledenraadsvergadering met de ledenraadsleden besproken en afgestemd.

Als bestuurslid heb je regelmatig contact met je medebestuursleden en het stamboekkantoor. Dit gaat telefonisch of per mail en er word en live of digitale vergaderingen gepland.

Afhankelijk van welke portefeuille die het beste bij je past, zal na het aantreden van de nieuwe Hoofdbestuursleden een verdeling van de overige taken plaatsvinden.

Wij bieden een plezierige samenwerking, waar uitdaging, integriteit, respect, betrokkenheid centraal staan

Heb je belangstelling voor een van de bovengenoemde posities of wil je meer informatie, neem dan contact op met de voorzitter van het Hoofdbestuur Piet Peters 06-37230141

Een schriftelijke reactie met je CV kun je sturen naar Richard Dekkers, ad interim voorzitter Ledenraad: dekkers.hr@gmail.com.