Vacature hoofdbestuurslid NWPCS

0
1571
vacature hoofdbestuur

Het NWPCS is op zoek naar een hoofdbestuurslid.

Functieomschrijving

Het hoofdbestuur is collectief verantwoordelijk voor het beleid van het stamboek op het gebied van registratie, organisatie, regelgeving, fokkerij en PR. Beleidsvoorstellen worden aan de ledenraad voorgelegd ter goedkeuring. Daarnaast is het hoofdbestuur verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de ledenraadsbesluiten en bewaakt de afhandeling van de dagelijkse zaken door het stamboekkantoor.

Wie zoeken wij?

Ieder hoofdbestuurslid heeft vanzelfsprekend affiniteit met de Welsh pony. De actuele bestuurscultuur binnen het NWPCS vraagt om een teamplayer die bereid is zich flexibel op te stellen ten aanzien van de ontwikkelingen binnen het stamboek. Je bent aanspreekpunt voor de leden en in staat om goed te luisteren naar hun wensen en deze te vertalen naar beleid.

Functie-eisen

  • Affiniteit met de rasfokkerij
  • HBO werk- en denkniveau
  • Bestuurlijke ervaring
  • Toekomstgerichte denker
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Goede contactuele eigenschappen
  • Nauwkeurig
  • Flexibele inzet

Reacties

Geïnteresseerden kunnen zich melden door te mailen naar, secretariaat@nwpcs.nl Je reactie zien we graag voorzien van een motivatie. De kandidaten zullen in gesprek gaan met de hiervoor opgerichte commissie en benoemd worden door de ledenraad.

Heb je vragen over de vacature, neem dan gerust contact met onze voorzitter Piet Peters op 06 – 37 23 01 41‬.