Fotoserie: hulp-pietjes met Welsh-schimmeltje gesignaleerd in Veere

0
479
Pietjes-2022-Foto-Marieke-Willemstein-2
Hulppietjes Victoria, Joya en Julia en het Welsh schimmeltje Spirit maken zich op voor het Sinterklaasfeest. Foto: Marieke Willemstein

Hoofdredacteur Marieke Willemstein was onderweg in het pittoreske Zeeuwse plaatsje Veere, toen ze daar plots hulp-pietjes Victoria en Joya tegenkwam met hulp-schimmeltje Spirit. Gelukkig had ze haar fotocamera bij zich en maakte de onderstaande, prachtige fotoserie!

De 14-jarige Welsh sectie A-pony Heerstaaien Spirit (v. Vennebos Pearly King, m. Vennebos Amazing Mystery, fokker: A.P. Dubbeldam, Strijbeek) is van Tinus Louws uit Oostkapelle, de opa van Victoria en Joya. De meisjes zijn gek op spirit, want ze is zoooo lief. “Dank je wel lieve opa voor Spirit.” Op bovenstaande foto zit Julia op de grond tussen de pakjes. Ook zij kijkt natuurlijk vol verwachting uit naar 5 december.

Foto’s: Marieke Willemstein

Speciaal voor de sint:

Via deze link kunt u heel mooie Welsh-cadeautjes shoppen.