Sportpredicaat voor NWR-hengst Spoorzicht’s Jupiler

0
444
Spoorzichts Jupiler met yelin Kayalar Z1 sportpredicaat
Spoorzichts Jupiler met Yelin Kayalar.

Voor de zesjarige NWR-stamboekhengst Spoorzicht’s Jupiler (Speyksbosch Dickens x Aester El Nino) van fokkers Gebroeders Sloof, kan het sportpredicaat aangevraagd worden. Met Yelin Kayalar behaalde de bruine op Hemelvaartsdag 2022 in Holten de benodigde winstpunten in de Z1 dressuur.

Spoorzicht’s Jupiler werd in 2019 aangewezen voor het verrichtingsonderzoek en ook Hengst met de Beste Draf. Aan het einde van dat jaar slaagde hij voor het verrichtingsonderzoek. De bruine D-pony staat ter dekking op Stal Nieuwmoed in Vorden.

De zesjarige nwr goedgekeurd hengst ✨Spoorzicht's Jupiler ✨ behaalde vandaag ruimschoots de punten voor het…

Geplaatst door Sloof Spoorzicht op Donderdag 26 mei 2022