Eveline Roseboom – Meel districtskampioen met sectie A-schimmels

0
564
Eveline Roseboom Meel TtB

Tijdens de Samengestelde Menwedstrijd Rijssen op 6 en 7 mei 2022 werd tevens het Districtskampioenschap van het Mendistrict Oost verreden. In de rubriek tweespan klasse L kwam de kampioenstitel op naam van Eveline Roseboom-Meel met haar sectie A schimmels Shamrocklake Mr. Horatio en een Spoorzichts Magic.

“De pony’s liepen fijn”, aldus Eveline. Mr. Horatio is een zoon van Heniarth Yowza (v. Colne Turbo) uit Shamrocklake Silk Hortensia (v. Ceulan Cariadog). Spoorzichts Magic (v. Ysselvliedts Shy Charmer) heeft de stermerrie Helgwm Maria (v. Dyved Skyline) als moeder.

In Rijssen werd Eveline Roseboom-Meel tweede in de dressuur in de zeven deelnemers tellende rubriek. De vaardigheid won ze met een snel en foutloos parcours en in de marathon zetten ze met haar schimmelspan de vierde tijd neer. Dat leverde haar met miniem verschil de tweede plek in de rubriek op en de kampioenstitel van Mendistrict Oost.

Foto’s: Theo ten Brinke