NWR-hengst Nia Domo’s Bolero preferent

0
1259
Nia Domos Bolero

De gitzwarte NWR stamboekhengst Nia Domo’s Bolero (Orchard Boginov x Orchard ‘d Avranches) van de Belgische Stal Blommerschot is op basis van zijn NWPCS-geregistreerde nakomelingen preferent verklaard.

Als veulen werd de door wijlen Toon Vloet gefokte Nia Domo’s Bolero veulenkampioen op de regionale keuring en als driejarige werd hij ingeschreven als NWPCS Stamboekhengst. Ook in België verdiende hij zijn dekbrevet. In 2013 op de centrale hengstenkeuring werd Bolero sectiekampioen en algemeen dagkampioen.

Nakomelingen

Bolero is vader van twee NWPCS stamboekhengsten – te weten Dempsy Sil en Dempsy Chicago, een aangewezen hengst Rooskamps Mabon en sterhengst Dempsy Tren. Vijf zonen behaalden de tweede bezichtiging. Bovendien heeft hij acht ster-dochters, namelijk Marybel, Vlagberg;s Banff, Eindershof Relinde, Sloots Lady Olga, Ruby’s Finest Friday, Heide’s Berg Amira, Vlagberg’s Pincher en Dempsy Black Pearl.

Klik hier voor meer informatie over Nia Domo’s Bolero