Kandidaten voor juryopleiding gezocht

0
1072
Abervalley Cherish Clever Girl
Keuring Sevenum 2021: Abervalley Cherish Clever Girl. Foto Vivian Hesen

Een vast team juryleden vormt het huidige jurycorps. Daarbij vindt er de komende jaren nog uitstroom plaats in verband met juryleden die de maximale leeftijd bereiken. Om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen is uitbreiding van het jurycorps gewenst. Het NWPCS is daarom op zoek naar geschikte kandidaten met affiniteit van de Welshpony-fokkerij die begin 2022 een juryopleiding wil gaan volgen.

Het eerste onderdeel bestaat uit de opleiding van de Koepel Fokkerij. Dit gaat om een theoretische cursus en een praktijk cursus (zomerseizoen 2022) die de geselecteerde kandidaten bij diverse stamboeken via een stage zullen volgen. Daarna volgt gedurende het seizoen 2023 een interne opleiding bij het NWPCS en fungeert u als aspirant jurylid waarna bij goed gevolg de kandidat(en) kunnen instromen in het NWPCS-juryteam. Het NWPCS nodigt belangstellenden uit om hun schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae vóór 21 januari 2022 te mailen naar bestuur@nwpcs.nl.