Wederom groot succes voor: Tyntyla Man o war op welsh select sale

0
1159
Foto Vivian Hesen

De Welsh select sale zoals we het normaal kennen, werd dit jaar de welsh select show. Helaas dit jaar geen veiling maar de welsh show was een groot succes en een mooie afsluiting van het show seizoen.

Dagkampioenschap

De grote winnaar was de algemeen dagkampioen Tyntyla Man o war (v. Donys Importance), met 2 keer een dagkampioenschap op zijn naam en 1 keer een reserve dagkampioenschap mogen de eigenaren de familie Koele wel spreken van een goed seizoen.

Het reserve dagkampioenschap ging naar de mooie sectie A merrie Singels Blancheberry (v. Springbourne Capricorn) Eig. L en G. van Beek. Singels Blancheberry werd eerder deze dag al bekroond als algemeen kampioen van de sectie A .

Kampioenschappen en reserve kampioenschappen

Bij de sectie A werd de merrie Singels Blancheberry algemeen kampioen en de merrie Selehems Ca Ching (v. Shamrocklake Lord Caernarfon) mocht het reserve sectie A kampioenschap mee naar huis nemen.

Voor de sectie B mocht de merrie Heniarth Do-Re-Mi ( v. Tooravale Houston) van P. Wormgoor het sectie kampioenschap ontvangen. De Reserve titel ging hier naar Feerwerder Seren Lady (v. Cadlanvalley Landlord)

Bij de sectie C was het kampioenschap al voor de eerder genoemde Tyntyla Man o war. En het reserve kampioenschap mocht mee met de merrie Rhydeilian Victoria (v. Blaencila Ashley)

Twenter merrie Ruska Angelica (v. Tyngwndon Daniel) Van A. Borgstijn mocht het kampioenschap in de sectie D mee naar huis nemen. De reserve kampioen werd het palomino veulen Kabernath Gwyndolin (v. Taraco Firefighter)

In de welsh partbred rubriek mocht het kampioenschap naar Pippin’s Passion A.T. (v. Heitrak’s Marvin) en Rosetta van van de Gerbrandhoeve (v. Spoorzicht’s Red Flyer) mocht het reserve kampioenschap mee naar huis nemen

Mini Champion

Elaine Zoet mocht de sjerp voor het mini Championship om hangen bij haar pony Ysselvliedt’s Nova Zembla

De reserve mini Champion werd Anna van Munster met haar pony Sunstar’s Cindy

Performance Champion

Acresdale Halle Berry mocht met haar ruiter Kimberley Karsdorp de sjerp voor het performance Championship in ontvangst nemen. De voormalige goedgekeurde hengst Speyksbosch Dickens (v.Heitrak’s Marvin) ging naar huis met het reserve Performance Championship en tevens was deze inmiddels ruin beste ruin van de show aan de hand.

Overige kampioenschappen

Driven champion werd de palomino hengst Oldenzijlster Banker (v. Oldenzijlster Axel) met Thea Tacoma aan de leidsels.

Het young handler kampioenschap ging naar Marjolein Bomers met Kenwoods Princess Milly (v. Kenwoods Tomahawk)

Het was een succesvolle showdag met mooie kampioenen.