Britse show en Jeugd Fundag verplaatst

0
798
lintendames keuring Tolbert 2021
Foto: Wil Smeets

De NWPCS Show British Style en de Najaars Welsh Fundag van 11 september 2021 worden verplaatst naar 28 mei 2022.

Met pijn in het hart hebben we besloten om de Britse show en de Jeugd Fundag, welke gepland stonden op 11 september, door te schuiven naar 2022. Het organiseren van een dergelijk evenement kost een hoop tijd en de plannen zijn groots! Omdat we deze Welshpony dag willen organiseren met publiek (het liefst in grote getalen), volle rubrieken, mooie shownummers, clinics en veel aandacht voor de jeugd, is besloten om de dag uit te stellen naar 28 mei 2022. We hebben goede hoop dat er dan weer veel meer mogelijk is met betrekking tot de organisatie van evenementen.

Houd de datum dus vast vrij in de agenda.

Het bestuur