NWR-hengst Spoorzicht’s Jupiler L1-kampioen van Overijssel

0
783
Yelil kayalar met Spoorzichts Jupiler

Yelin Kayalar en de NWR-stamboekhengst Spoorzicht’s Jupiler (v. Specksbosch Dickens) zijn op de KNHS Regiokampioenschappen in Urk op 9 juli 2021 kampioen geworden in de L2 dressuur. Het stel behaalde een percentage van 69,667.

Drie starts, drie kampioenen

Het was drie starts, drie kampioenen voor de fokkers en eigenaren Gebroeders Sloof van Stal Spoorzicht. Een dag later wist Iris Sloof namelijk Z1-DE-kampioen te worden met Turfhorst Let’s be Better (v. Pippin’s Pride A.T.). De combinatie scoorde 66,691%.

Op dezelfde vrachtwagen stond ook Heidepeels’s Constantijn (v. Equus Raspoetin) waarmee Kelin Kayalar haar tweede kampioenstitel van dat weekend binnen sleepte.

Drie starts op de Overijsselse kampioenschappen en dan met drie kampioenstitels thuis komen! Vandaag werd Iris Sloof met…

Geplaatst door Sloof Spoorzicht op Zaterdag 10 juli 2021