Geef jouw veulen op voor verkiezing Online Veulenkampioen 2021

0
808
Korneweijdes Cassius Clay
Korneweijdes Cassius Clay, Online Veulenkampioen van 2020

Vorig jaar zijn we gestart met de verkiezing NWPCS Online Veulenkampioen. Dit jaar hebben we de verkiezing in een iets ander jasje gestoken. Het gaat nu om de mooiste veulenfoto en in plaats van vijf maandkampioenen, worden er nu zes sectiekampioenen gehuldigd. En uit deze sectiekampioenen wordt één overall kampioen gekozen. De online veulenkampioenen winnen een prachtige, door Vivian Hesen handgemaakte rozet. De winnende foto’s komen zowel op de website (NWPCS.nl) als in het Welsh Pony & Cob Magazine.

Op de Facebook pagina van het Welsh Stamboek zijn oproepen geplaatst (per sectie). De foto waarmee je deel wil nemen aan de verkiezing ‘NWPCS Online Veulenkampioen 2021’ kun je onder de betreffende oproep plaatsen. Heb je geen Facebook? E-mail de foto dan naar webredactie.nwpcs@gmail.com, zodat wij de foto onder het Facebook-bericht kunnen plaatsen. De vijf foto’s (per sectie) met op 30 juni 2021 de meeste likes (duimpjes en hartjes) gaan door naar de finaleronde die we in juli 2021 houden.
Vermeld bij de foto (dus in dezelfde reactie onder het bericht) de volgende gegevens:

Naam:
Sectie:
Geslacht:
Geboortedatum:
Kleur:
Vader:
Moeder:
Moedersvader:
Fokker:
Eigenaar:
Fotograaf:

Voorwaarden

• Het veulen moet in 2021 geboren zijn en bij het NWPCS of een Welsh Pony en Cob moeder/zusterstamboek geregistreerd zijn / worden
• Deel de foto onder het bericht met de juiste sectie (A, B, C, D, NWR of WPBR)
• Je mag 1 foto per veulen delen. Zowel een staande, liggende als vierkante foto is toegestaan
• Deel de foto z.s.m. vóór 28 juni 2021. Het liken van de foto kan al vanaf dat deze geplaatst is.
• Je mag geen winactie aan de verkiezing verbinden (uiteraard mag je het bericht / de foto wel delen om stemmen te verkrijgen)
• De redactie houdt zich het recht toe om de foto zonder opgaaf van reden te verwijderen als niet aan (één van) de voorwaarden is voldaan