Winactie: Online veulen cursus van Iris van Gulik

0
1041
Online veulencursus paardendierenarts iris van gulik

Voor iedereen die goed voorbereid wil zijn op de geboorte van zijn veulen Paardendierenarts Iris van Gulik een mooie cursus gemaakt! Het Welsh Stamboek mag aan één iemand zo’n cursus gratis weggeven.

Hoe zorg jij ervoor dat je zo goed mogelijk voorbereid bent op de geboorte van je veulen? Wil je met een gerust hart de bevalling tegemoet gaan? Wil je het beste voor je merrie en veulen? In de Online veulen cursus geeft Iris van Gulik antwoord op deze vragen. Als paardendierenarts komt ze veel problemen bij merrie en veulen tegen die te voorkomen zijn of minder erg waren geweest als de eigenaar eerder gebeld had.

Door het delen van haar kennis met deze online cursus, leert ze fokkers om de eerste signalen te herkennen. Een veulen fokken is geweldig, maar het levert ook stress op. Door precies te weten wat je moet doen, wat er kan gebeuren en wanneer je in moet grijpen zal je met een rustiger gevoel de geboorte van je veulen tegemoet zien. Door de juiste kennis kun je problemen voorkomen bij je merrie en je veulen.

Winactie


Het Welsh Stamboek mag één Online veulen cursus van Paardendierenarts Iris van Gulik gratis weggeven. Wat moet je daarvoor doen?

  • Like de Facebookpagina (@welsh.stamboek) en/of de Instagram (@welshstamboek) van het Welsh Stamboek (NWPCS)
  • Like de Facebookpagina (@paardendierenartsirisvangulik) en/of Instagram (@paardendierenarts_irisvangulik) van Paardendierenarts Iris van Gulik
  • Tag onder de betreffende post op de Facebookpagina en/of Instagram van het Welsh tenminste 1 persoon voor wie de Online veulen cursus ook interessant kan zijn
  • Vermeld onder diezelfde post waarom jij, of degene voor wie je mee speelt, de Online Veulen cursus zou moeten winnen