Vacature: Voorzitter afdeling Zuid

0
4491
join our team

Het NWPCS is op zoek naar een voorzitter voor de afdeling Zuid.

Functieomschrijving

Het afdelingsbestuur regelt de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling, organiseert regionale keuringen en beheert de financiën van de afdeling.

Als voorzitter in het afdelingsbestuur zorg je er, samen met de rest van het bestuur, voor dat alles binnen de afdeling op rolletjes loopt. Je hebt regelmatig contact met de ledenraadsleden uit jouw regio en zorgt dat voldoende contact houdt met leden om te weten wat er speelt binnen jouw afdeling.

Wie zoeken wij?

Ieder bestuurslid binnen het NWPCS heeft vanzelfsprekend affiniteit met de Welsh pony. De actuele bestuurscultuur binnen het NWPCS vraagt om een teamspeler die bereid is zich flexibel op te stellen ten aanzien van de ontwikkelingen binnen het stamboek.

Je bent samen met je collega’s aanspreekpunt voor de leden en in staat om goed te luisteren en hun wensen op de juiste plaats neer te leggen.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Bestuurlijke ervaring
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Toekomstgerichte denker
  • Goede contactuele eigenschappen
  • Flexibele inzet
  • Voldoende tijd beschikbaar

Belangstellenden kunnen informatie opvragen bij de secretaris van de afdeling Zuid, Kitty Jonker (welshafdelingzuid@gmail.com of 06-20499715). Geïnteresseerden kunnen zich tot 5 april aanmelden op voorgaand e-mailadres. De nieuwe voorzitter wordt tijdens de ledenvergadering van de afdeling gekozen, middels stemming.