Ben Platzer interim juryvoorzitter NWPCS

0
2155
Ben Platzer
Ben Platzer

Het bestuur van het Nederlands Welsh Pony en Cob Stamboek (NWPCS) is verheugd te melden dat Ben Platzer bereid is gevonden om de functie van interim juryvoorzitter te vervullen.

Platzer heeft zijn sporen reeds ruim verdiend binnen het stamboek en is niet alleen een zeer ervaren jurylid maar was in het verleden ook jaren voorzitter van het jurycorps.

Hengstenkeuring

De hengstenkeuring van het stamboek staat gepland op 12 en 13 februari. Vanwege de geldende COVID-19 maatregelen zal deze hengstenkeuring zonder publiek georganiseerd moeten worden, maar de keuring zal voor iedereen gratis te volgen zijn via ClipMyHorse.tv. Platzer kan dus direct aan de slag met zijn jurykorps, er zijn zo’n 100 nieuw te keuren hengsten aangemeld voor de hengstenkeuring.

Louis Roeters, bestuurslid fokkerijzaken: “We zijn blij met de komst van Ben Platzer als interim juryvoorzitter. Met de hengstenkeuring voor de deur is het prettig om de ervaring van Ben toe te kunnen voegen aan ons sterke jurycorps. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst.’’