Elbert Koelewijn treedt terug als voorzitter jurycorps NWPCS

0
2287
Elbert Koelewijn
Elbert Koelewijn. Foto Vivian Hesen

DONKERBROEK – De voorzitter van het jurycorps van het NWPCS (Welsh Stamboek), Elbert Koelewijn, heeft aangegeven per direct terug te treden.

Het bestaan van een principieel verschil van inzicht tussen hem en het hoofdbestuur en de Ledenraad van het stamboek, heeft hem dit besluit doen nemen. Ook heeft Elbert Koelewijn aangegeven niet langer als jurylid beschikbaar te zijn.

Louis Roeters, bestuurslid fokkerijzaken: “Het is natuurlijk jammer dat Elbert zich niet kan verenigen met de richting die wij als stamboek opgaan en dit besluit voor zichzelf heeft genomen. Wij hebben echter respect voor zijn besluit en bedanken hem heel hartelijk voor zijn jarenlange inzet als juryvoorzitter.’’