Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021

0
640
NWPCS kerstwens 2020 Kim Renders
© Kim Renders Fotografie

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021.

Het NWPCS stamboekkantoor is gesloten van 25 december 2020 t/m 3 januari 2021.

Onze lieve en knappe Welshpony Iscar v.Dakar, m. Campsterhoven’s Esmee. (Sharon Daniëlse-van Es)

De bovenstaande kerstwens is ontworpen door Kim Renders en ingezonden voor de winactie ‘Ontwerp de NWPCS Kerstwens‘. Hiermee heeft Kim het kerstpakket met lekkers gewonnen. Kim, het pakketje komt zo snel mogelijk jouw kant op.

We willen alle inzenders bedanken voor de prachtige ontwerpen. Alle inzendingen zijn terug te vinden in de stories highlights op de Instagram van het Welsh Stamboek (@welshstamboek), maar ook op deze pagina op NWPCS.nl. Het is zeker de moeite waard om ze allemaal te bekijken.