Geen publiek bij verrichtingstest 29 oktober

0
726
Coelenhage's Handsome King
Coelenhage's Handsome King. © Vivian Hesen

Zoals reeds voor de 2e beoordelingsdag van het verrichtingsonderzoek aangekondigd, is ook voor de 3e beoordelingsdag, op donderdag 29 oktober aanstaande bij de manege in Putten, geen publiek toegestaan.

Het door laten gaan van het verrichtingsonderzoek is toegestaan, alleen met de noodzakelijke begeleiding.

Concreet betekent dit dat er per hengst maximaal 3 personen toegang hebben (eigenaar, ruiter en 1 begeleider). Ook zullen voor begeleiders en eigenaren mondkapjes verplicht worden gesteld en zal de 1,5 meter stringent gehandhaafd moeten worden.

Mochten er nieuwe maatregelen van uit de overheid komen die invloed hebben op bovenstaande, zullen wij u hierover berichten.