Even voorstellen: Online Veulenkampioen van Augustus 2020

0
1031
Beukenhof's Dilan
Foto: Vivian Hesen

Over enkele dagen is er de mogelijkheid om te stemmen op jouw favoriet voor de verkiezing Online Veulenkampioen van 2020. De kandidaten zijn de Online Veulenkampioenen van de maanden april tot en met augustus. De komende tijd stellen we de maandkampioenen één voor één aan je voor. Dit keer is het de beurt aan Beukenhof’s Dilan, de favoriet van augustus.

De deelnemers is gevraagd om een drie foto’s van de maandkampioen in te leveren. Eén van het veulen op stand, één van het veulen in beweging en één foto van het hoofd van het veulen.

In de loop van deze maand is het voor iedereen mogelijk om middels een poll op deze website op jouw favoriet voor de titel te stemmen. Bovendien mogen NWPCS-leden hun plaatsing van de eerste drie per e-mail doorgeven. Daarnaast zal NWPCS jurylid Davy Wormgoor de veulens plaatsen en becommentariëren.

Beukenhof’s Dilan

NWPCS Online Veulenkampioen van Augustus 2020

Linda van Klinken vertelt namens de fokkers, haar opa en oma (Fam.Wolters): “Beukenhof’s Dilan is een Welsh A hengstveulen en is geboren op 14 april 2020. Dilan is een zoon van de goedgekeurde hengst Heniarth Yesteryear. Yesteryear is een nakomeling van de Fayre Oaks topper Colne Turbo en de geweldige merrie Sunwillow Yasmin.”

“De moeder van Dilan is de keur merrie Beukenhof’s Nina en zij is een dochter van Cui Pendragon (v. Bengad Dragon Arum). Nina is zelf al veulenkampioen en jeugdkampioen geweest en heeft ons al vele mooie veulens gegeven. Nina is weer een dochter van de keur preferente merrie Beukenhof’s Wilma en zij is een dochter van de Elite hengst Springbourne Claret.”

“Wilma is zelf al eens dagkampioen geweest op de keuring van de Vriendenkring. En zowel in de fokkerij als in de sport doen de nakomelingen van Wilma het goed. Ze heeft ons al meerdere kampioenen gegeven en een van de succesvolle pony’s in de sport is Beukenhof’s Wesley hij is de volle broer van Nina. Wesley loopt in het vierspan van Marijke Hammink die vorig jaar nog zilver behaalden op het WK. Een halfzus van Nina is de keur merrie Beukenhof’s Joanna en zij is ook een nakomeling van Heniarth Yesteryear.”

Beukenhof’s Dilan
Sectie A
Geboortedatum: 14-04-2020
Geslacht: Hengst
Vader: Heniarth Yesteryear
Moeder: Beukenhof’s Nina
Moedersvader: Cui Pendragon
Fokker/eigenaar: Fam. Wolters