Welsh Belgium – Online International Spring Show

0
1316
Welsh Belgium Online Spring Show 2020

Welsh Belgium organiseert een online International Spring Show van 15 augustus 2020 tot 15 september 2020 voor alle Welsh Pony en Cob liefhebbers wereldwijd.

Op haar website schrijft Welsh Belgium: “Door het covid19 virus, is het niet mogelijk om de Int. Spring Show te organiseren. Zo jammer dat deze show is geannuleerd. We bestelden ongelooflijk mooie rozetten en sjerpen, handgemaakt in Groot-Brittannië. Welsh Belgium wil deze prachtige rozetten en sjerpen uitreiken aan de mooiste Welsh pony’s en Cobs van over de ganse wereld, die samen deelnemen aan deze online show. Het is niet toegestaan om samen te komen, maar jullie kunnen de foto’s van jullie mooiste Welsh pony’s en Cobs insturen om allemaal samen deel te nemen!

6 euro per inschrijving (per foto) – Inschrijven mogelijk tot 15 september 2020
onlinespringshowwelshbelgium@gmail.com

WPCS Panel Judges

Welsh Mountain pony’s: Mevr. Dora Wyn Jones, Islyn stud
Welsh Pony’s: Mrs. Ann Fisher, Mynyddgraig stud
Welsh Pony’s (Cob Type): Mr. Adrian Bowen, Glyncoch Stud
Welsh Cobs: Miss Gemma Paxford, Fairgrove stud
Welsh Part Breds: Mr. Martin Jones, Landemann Stud

Moederstamboek, the Welsh Pony & Cob Society, schenkt voor deze show een mooie WPCS-rozet aan de dagkampioen en de reserve dagkampioen. De winnaars van het dagkampioenschap worden onder meer gepubliceerd in het WPCS Journal 2021

Dog show

Welsh Belgium organiseert ook een International Dog Spring Show voor de eigenaren van drie typische Welsh rassen; de Jack Russel, de Welsh Corgi en de Border Collie.

Meer informatie en de reglementen vind je via deze link

Welsh Belgium