JeugdCie: Stuur jouw mooiste knuffelfoto met Welshpony in!

0
1379
knuffelfoto

De jeugdCie wil graag de Welsh jeugd oproepen om een grappige lieve knuffelfoto in te sturen van een Welshpony die veel voor jou betekent. Dat mag een eigen pony zijn, maar bijvoorbeeld ook een verzorgpony.

Spelregels

Noteer de naam van de pony, zoals die op het stamboekpapier staat, de namen van zijn of haar vader en moeder en uiteraard je eigen naam en leeftijd. Stuur deze info en uiteraard jouw super lieve foto naar naar jeugdcommissie@nwpcs.nl. Doe dit uiterlijk 19 augustus 2020

Magazine en prijzen

De Jeugd Commissie maakt een selectie van de mooiste foto’s en deze worden gepubliceerd in het Welsh Pony & Cob Magazine. Ook wij geven wij een aantal leuke prijzen weg! De fotowedstrijd wordt beoordeeld door NWPCS jurylid Marjolein van den Bosch.

De Jeugd Commissie