Inspectiedagen via YouTube te volgen

0
3906
youtube logo

De eerste Welsh inspectie-dag 2020 vindt morgen, 1 augustus 2020, vanaf 8.30 uur plaats in Sevenum. Dit is de inspectie-dag van Afdeling Zuid. Vanwege de Corona-regels zijn bezoekers op de inspectiedagen niet toegestaan. Wel zijn de keuringen live te volgen op het YouTube-kanaal van het Welsh Stamboek (NWPCS).

Tip: abonneer je op het YouTube kanaal

Inspectie Afdeling Zuid

Bekijk hier de deelnemers aan de eerste inspectiedag op zaterdag 1 augustus 2020.

Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina van Afdeling Zuid.

Vragen?

“Zaterdag is het voor iedereen natuurlijk een beetje nieuw”, aldus interim afdelingsvoorzitter Bart Reinders. “Omdat wij de allereerste Inspectiedag zijn zullen we nog wel tegen wat kleine dingen aan gaan lopen. Maar als we met z’n alle de schouders er onder zetten en ons netjes aan de regels houden gaat dat vast goed komen.”

“We merken dat er toch nog veel vragen zijn vanuit leden en belangstellenden. Mocht je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden. Neem dan gerust even contact met ons op.”

Contact opnemen met afdeling Zuid kan onder meer door kun je doen door ons op onze facebookpagina een chatbericht te sturen, een e-mail te sturen naar welshafdelingzuid@gmail.com of het telefoonnummer van Bart Reinders te bellen dat op deze website op de pagina van Afdeling Zuid staat vermeld.

Beste Welsh liefhebbers,De mogelijkheid om een inspectiedag te mogen houden in deze Corona tijd, gaat gepaard met wat…

Geplaatst door Welsh Afdeling Zuid op Maandag 27 juli 2020