Win mooie prijzen met stay@home challenge van de Jeugd Commissie

0
3792
kleurplaat

Zoals iedereen inmiddels weet zijn vanwege het Corona-virus alle NWPCS evenementen t/m 1 juni afgelast. Zo ook de Welsh Fun Day die op 16 mei dit jaar voor het eerst op de planning stond. Heel erg jammer, gezien de positieve reacties en de enthousiaste aanmeldingen die de NWPCS Jeugd Commissie al heeft ontvangen. De Jeugd Commissie heeft daarom een stay@home challenge bedacht om het thuisblijven allemaal wat leuker te maken. Bovendien kun je er een mooi NWPCS poloshirt of een www.ponyweb.eu cadeaubon mee winnen!

De eerste opdracht is een kleurplaat challenge

  • De leeftijdscategorie 8 t/m 14 jaar krijgt de onderstaande kleurplaat (waarop je zoveel mogelijk spreekwoorden kan vinden).
Klik om te downloaden
  • Voor de allerkleinste t/m 7 jaar hebben we een aantal gezellige dierenkleurplaten om in te kleuren.

Doen jullie allemaal mee??

Post jouw kleurplaat op FB en/of instagram en tag het @Welshstamboek en mail je antwoorden naar: jeugdcommissie@nwpcs.nl

We maken over 2 weken bekend welke kinderen de NWPCS polo of www.ponyweb.eu cadeaubon gewonnen heeft.

Uiteraard mogen niet-jeugdleden ook mee doen. Ook meedoen zodra het weer mogelijk is aan onze leuke evenementen? Join the club en wordt voor 10 euro per jaar jeugdlid om samen deze super leuke passie Welsh pony’s te delen.

Veel succes en plezier ermee!

Groetjes NWPCS Jeugdcommissie