Wouter van den Hoorn overleden

0
2006

Op 18 maart 2020 is ons gewaardeerde lid Wouter van den Hoorn plotseling overleden aan hartfalen. Wouter (62) was onder meer actief als ledenraadslid voor de afdeling Midden. We herinneren ons hem als een man die vol in het leven stond, een positief-kritisch lid van onze vereniging met het hart op de juiste plaats, en iemand die bovendien nooit te beroerd was om de handen uit de mouwen te steken. Wouter was actief in allerlei gremia binnen de hippische wereld en genoot van zijn Welsh pony’s. Dat genieten wist hij ook over te brengen op zijn (klein-)kinderen. Door zijn plotselinge overlijden zijn wij als vereniging uit het lood geslagen. Wij wensen zijn vrouw Wilma, zijn kinderen, kleinkinderen en overige familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.