Kandidaat penningmeester afdeling Zuid: Emmalie van Welie

0
1419
Emmalie van Welie
Emmalie van Welie

Zoals in de brief van 8-10-2019 , die per post verstuurd is aan de leden van afdeling Zuid, is gemeld worden kandidaten voor de vacante bestuursfuncties op de website geplaatst. Onderstaand stelt Emmalie van Welie zich voor. Zij is kandidaat voor de functie penningmeester.

Ik ben Emmalie van Welie ik ben 24 jaar. Woonachtig in Achtmaal ( Noord-Brabant). Ik volg nog een opleiding voor bedrijfsadministratie, daarnaast werk ik nog bij mijn broer in het bedrijf als administratief medewerkster en ik werk ook bij de bank als Financieel administratief ondersteuner.

Ik ben altijd actief geweest in de dressuursport met mijn KWPN’er, maar door mijn broer ben ik in aanraking gekomen met de mensport. Sinds een paar jaar ben ik nu actief in de mensport met onze eigen gefokte Welsh pony’s sectie A zowel in het enkelspan als in het dubbelspan.

Mijn broer is al enige tijd lid van het stamboek, Ik ben zelf sinds kort lid van het stamboek. Dit jaar heb ik voor het stamboek wat demonstraties mogen geven met mijn tweespan Welsh A pony’s.

Ik rijd ook al een lange tijd mee met keuringen in de gebruiksrubrieken voor best gaande menpony en best gaande dubbelspan pony daarnaast rijdik menwedstrijden dressuur en vaardigheid en Ik zit sinds kort in de PR commissie van het stamboek.

Ik stel mezelf kandidaat voor de functie van Penningmeester omdat ik graag mijn steentje bij wil dragen voor het stamboek.