Uitslagen overzicht hippiade mennen

0
1785
Dyonne van Beelen met Haandpaol’s Gwenn (eigen foto)

Op de hippiade van het mennen waren de welshjes net zoals ieder jaar weer succesvol. Niet alleen de kampioenen vielen op, maar in sommige klassen waren de welshjes echt een klasse apart.

In de B dressuur enkelspan pony’s ging het kampioenschap naar Marianne Wijdenes met Wrentnall red Fox behaalde Marianne een score van 71,125%. Op de 6de plaats staat Laura Huisman met ’t Koetshuis Hamish met 65%. Op de 7de plaats volgde Mirjan Stadman met Rooys Frodo met een percentage van 64,917%.

Marianne Wijdenes met Wrentnall red Fox Foto: Theo Ten Brinke

In de klasse L dressuur enkelspan pony’s ging het kampioenschap ook naar Wrentnall red Fox maar dan met Ellen Wijdenes op de bok. Het duo behaalde een score van 69,084%. De top 4 in de klasse L was helemaal gevuld met welsh pony’s.
Op de 2de plaats volgde Geert van Dijk met Woldberg’s Passadena noteerde hij een score van 67,625% hierop volgde Melanie Dekker met haar Kastanjehof Crystal scoorde zij 66,667%. Linda Voskamp mocht met haar Twickel’s Jolie de 4de prijs in ontvangst nemen met een percentage van 65,875%.

Hierop volgde nog Carine Van der Drift ‐ Vos die met Kyano op de 6de plaats een score van 65,209% mocht noteren. Op de 7de plaats staat Hindriëtta Lamein met Kastanjehof Jip het duo mocht een score van 65,125% neerzetten. Op de 8ste plaats staat Melanie van de Bunt met TumTum met een score van 64,709%. Op de 9de plaats vinden we Marlies Van Drie met haar Aladin behaalde ze een score van 64,584% op de 13de plaats staat Richard van Dommelen met Boszicht’s Rein met 64,042%.
Elise Borgstijn staat op de 17de plaats met Oosterslag Caitlynn met een score van 60,917%

Klasse M/Z/ZZ

Bij de M enkelspan pony’s was er een 3de plaats voor Monique Brouwer met Warmtebron’s Niamigo behaalde zei een score van 65,583%. Melanie Dekker scoorde met Rotgers Thymen 62,959% en kwamen daarmee op een 4de plaats terecht. Sandra Schuiling kwam met Weltevreden’s Golden Girl op een 7de plaats terecht, met een score van 59,750%.

De klasse Z enkelspan pony’s werd gewonnen door Koen de Wit met Welshrijk’s Shin-Chan mocht hij een score van 66,459% noteren. Op de 5de plaats staat Klazien Kleermaker met Fleur zij behaalde een score van 63,625%. Op de 8ste plaats staat Dieke Slingerland met Rujas Dilly mocht zij een score van 62,500% noteren.

Dieke Slingerland met Rujas Dilly Foto: Bianca Douwes

In de klasse ZZ enkelspan was er bij de paarden een bronzen medaille voor een Welsh pony, Franciska den Elzen scoorde met Albrecht’s Hoeve’s Lars 65,792%.

Bij de pony’s in de klasse ZZ mocht Elly Zoet een zilveren medaille in ontvangst nemen met Brurenhof’s Vincent behaalde zij een score van 65,583%.

Franciska den Elzen met Albrecht’s Hoeve’s Lars foto: Bianca Douwes

Dubbelspan rubrieken

Bij de dubbelspannen was er ook succes voor de welsh pony’s
In de klasse B/L dubbelspan was de kampioenstitel voor Koen de Wit met Welshrijk’s Shin-Chan en Tim. Op de 5de plaats staat Ischa Vink met zijn Sam en Storm behaalde hij een score van 63,209% de 6de plaats was voor Kim de Groot, met Kastanjehof Amico en Breezer noteerde zij een score van 62,833%.
Op de 10de plaats staat Rian Van Arkel met Wheemhoeve’s Personality en Wheemhoeve’s Clamour met een percentage van 59,833%, Foekje Van der Meulen staat op de 12de plaats met Joarmerhoeve’s Cupido en Trefynys reed zij een score van 55,542%.

Koen de Wit met Welshrijk’s Shin-Chan en Tim Foto: Theo ten Brinke

Bij de M-Z-ZZ dubbelspan rubriek waren er maar 6 combinatie, hiervan waren er 5 Welsh spannen. Kampioen werd Melanie van de Bunt. Met Tumtum en Sunstar’s Calvados mocht zij een score van 70,250% noteren. Op de 2de plaats staat Jelle Leliveld met Kompas Yris en Duco’s Sabine scoorde zij 64,625%, op de 3de plaats staat Carolien Fischer, met Frits en Lavell noteerde zij een score van 64,500%

De 5de plaats is voor Frank Brakenhoff met Mr. Jack en Mr. Jimmy.
Frank behaalde een score van 60,917%.
Op de 6de plaats staat Mirjam Kivits ‐ Van Turnhout met High Flown’s Bambi en High Flown’s Belle zij mochten een score van 57,500% noteren.

Vaardigheid

In de klasse L enkelspan was de kampioenstitel voor Dyonne van Deelen, met Haandpaol’s Gwenn wist zij de snelste tijd in de barrage neer te zetten. Melanie Dekker behaalde een 5de prijs met Kastanjehof Crystal. Op de 7de plaats vinden we Mirjam Wage – Van den Bogaard met Winalda.
Op de 12de plaats staat Mirjan Stadman met Rooys Frodo hierop volgt Petra Hoeksema op de 13de plaats met Kensington. En op de 16de plaats staat Lisanne Timmers met Highlight.

In de klasse M vinden we op de 8ste plaats Lisanne Timmers met Silver en op de 9de plaats Melanie Dekker met Rotgers Thymen.

De klasse Z werd gewonnen door Klazien Kleermaker met Fleur wist zij de snelste barrage neer te zetten. Op de 7de plaats staat Melanie van de Bunt met Zuidhoeve´s Diego.

In het ZZ was de winst voor Onne Verheul. Met Kompas Gerwin was dit alweer het 3de kampioenschap wat ze op hun naam mochten schrijven! Bij de paarden was er een 5de plaats voor Franciska den Elzen met Albrecht’s Hoeve’s Lars.

Dubbelspan rubrieken

In de Dubbelspan rubriek klasse L was de winst voor Ischa Vink met Sam en Storm had hij de snelste tijd in de barrage. Op de 3de plaats staat Hindriëtta Lamein met Kastanjehof Jip en Nyewold’s Karlo.

Op de 7de plaats staat Kim de Groot met Kastanjehof Amico en Breezer. Op de 11de plaats staat Dimitri Schrijver met Warmtebron’s Mister Blue en Warmtebron´s Mister Sandman. Ramon Oosterveld vinden we op de 13de plaats met Oltewolde’s Armando en Woldberg’s Componist.

Hindriëtta Lamein met Nyewold’s Karlo en Optimist Foto: Theo ten Brinke

De rubriek M-Z-ZZ dubbelspan is samen gevoegd.
Hierbij is de kampioenstitel voor Hindriëtta Lamein met Nyewold’s Karlo en Optimist. Jelle Leliveld mocht het brons in ontvangst nemen met Kompas Yris en Duco’s Sabine. Op de 4 plaats staat Rian Van Arkel met Wheemhoeve’s Personality en Wheemhoeve´s Clamour.

Mirjam Kivits ‐ Van Turnhouts staat op de 6de plaats met High Flown’s Bambi en High Flown’s Belle. En op de 9de plaats staat Nienke van der Burgh met Surprise en Maxima.

Hebben we een geregistreerde Welshpony gemist? E-mail dat dan naar webredactie.nwpcs@gmail.com

Foto´s: Bianca Douwes/Theo ten Brinke

Bron: NWPCS/Hippiade.nl