Sluitingsdatum voor de Welsh sportdag in Putten verlengd

0
1481
Renolution's Red Flyer met Bo van Nimwegen. Foto Hilde Dokter
Renolution's Red Flyer met Bo van Nimwegen. © Hilde Dokter

De Sportdag Midden wordt in 2019 verreden op 21 september op de terreinen van het Hippisch Verband in Putten. De sluitingsdatum voor inschrijving is verlengd tot en met donderdag 19 september kan er nog bijgeschreven worden. Neem hiervoor contact op met het wedstrijd secretariaat.

Bixie en Britt Dekker

Op de Sportdag wordt ook de SoSo Bixie Welsh Dag gehouden en Britt Dekker komt met haar paard naar Putten. Brit Dekker komt rond het middaguur en zal niet alleen een demo geven, maar er is ook gelegenheid om met Britt Dekker op de foto te gaan.

Rubrieken

Naast de dressuur en het springen zijn er ook:

  • Showrubrieken
  • Kür op muziek L t/m ZZL
  • Bestgaand rijpony

Alround kampioenschap

Ook dit jaar kan er weer gestreden worden om het allround kampioenschap Het allround kampioenschap gaat over twee dressuur proeven en het eerste springparcours (in geval van flexibel starten, de hoogste dressuurproef en het hoogste parcours).

Daarnaast wordt ook aan het einde van de dag ook de Suprême Alround Kampioen van Sportdag Noord en Sportdag Midden bekend gemaakt.

Bekijk hier meer informatie (Startlijsten)