Derde editie van de Welsh Select Sale & Youngstock Show

0
1662
Bij persbericht Welsh Select Sale & Youngstock Show 2019

Na twee succesvolle edities van de Welsh Select Sale & Youngstock Show zijn de voorbereidingen voor de derde editie in volle gang. Deze derde editie vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019 op de prachtige locatie van Manege De Nieuwe Heuvel in Lunteren.

Dit evenement heeft als doelstelling om de koper en verkoper van Welshpony’s bij elkaar te brengen. Het is ook een sociale gelegenheid na het outdoor keuringsseizoen voor Welshponyliefhebbers in de vorm van de indoor Youngstock Show.  Er wordt tijdens de veiling een collectie kwaliteitsvolle Welshpony’s aangeboden op basis van het grote netwerk van het organisatieteam. 

Youngstock show

In de ochtend zal er weer een Youngstock Show georganiseerd worden. De juryleden zijn Gemma Paxford van de Fairgrove Stud en Adrian Bowen van de Glyncoch Stud uit Wales, UK. 

Gemma heeft verschillende Welsh pony’s succesvol onder het zadel gereden. o.a. Overall Royal Welsh Show-kampioen Menai Martino, Menai Sparkling Imperial en Dyffryngwy Hannah.

Welsh Select Sale & Youngstock Show

Adrian zal de rubrieken aan de hand jureren. Hij heeft zelf pony’s in de secties A, C en D verschillende kampioenen voorgesteld. Zoals Glyncoch Hyfryd en Glansiedi Arwen Evenstar. 
 
Rubrieken aan de hand – Youngstock 
?️ Welshpony’s in alle secties t/m 3 jaar. 
ruinen – hengsten en merries.
 
Gebruiksrubrieken met een pony vanaf 4 jarige leeftijd 
?️Jeugdrubrieken: Leading Rein, First Ridden & ️Young Handlers 
?️Rijrubrieken voor alle secties
?️Men- en tuigrubrieken voor alle secties

Welsh Select Sale

Rond de middag gaat de organisatie van start met de Welsh Select Sale. De inschrijving is open voor alle Welshpony’s die zijn ingeschreven bij een erkend stamboek. De veiling is zowel geschikt voor fokkers als gebruikers van Welshpony’s. De aangeboden veilingpony’s worden t.z.t. gepubliceerd en gepromoot op onze website en Facebook pagina.

Er zal dit jaar na de Youngstock Show eerst een presentatie zijn van alle veilingpony’s in de veilingring. Tussen de presentatie van de veilingpony’s en de veiling is een pauze waarin een show zal plaatst vinden van het Soso Bixie Promotieteam. De veiling zal rond 15.00 uur van start gaan. Inschrijven voor de Welsh Select Sale en de Youngstock Show is mogelijk t/m zondag 29 september 2019. 
 
De organisatie nodigt u van harte uit voor dit welshpony-evenement! Zij zien u graag op zaterdag 12 oktober 2019 bij Manege de Nieuwe Heuvel, Veenstraat 1 in Lunteren. 

info@welshselectsale.nl
www.welshselectsale.nl