Fotowedstrijd: Team High Flown in jubileum tenue

0
2166
Emma Molenaar op Priestwood Gretel, Roos Los, Sandra Knepper, Kees Vrijhof, Floor Hahn op Tycornel Valmai en Marian Spruijt.

Speciaal voor het 60-jarig jubileum van het Nederlands Welsh Pony & Cob Stamboek (NWPCS) liet Team High Flown polo’s ontwerpen die de teamleden onder meer droegen op de Regionale keuring in Putten. Met deze mooie actie is het team winnaar geworden van de Jubileum Fotowedstrijd in de maand juli.

“We wilden iets leuks doen voor het 60 jarige bestaan van het stamboek en toen besloten we om polo’s te laten maken”, vertelt teamlid Floor Hahn. “Op de voorkant van boven naar beneden staat 60 jaar NWPCS.

Ze vertelt verder: “Dit alleen vonden we een beetje saai en daarom wilde we het wat opvallender maken. Dus hebben we ons logo op de voorkant erbij gezet en op de mouw in kleine letters High Flown Stud. Maar voor ons was dit nog niet genoeg, vandaar dat we voor de achterkant vier leuke spreuken verzonnen.”

Vier spreuken

  • Het mooiste bezit is een Welsh pony met pit
  • Waarvan word ik blij? Een prachtige Welsh pony in de wei
  • Pas op! Ik rijd een Welsh pony niks keep calm, gas d’r op
  • Pas op! Ik rijd een Welsh pony en dat betekent dat ik op de aller mooiste pony zit sterk genoeg ben om deze prachtige pony te rijden en het lef heb om te zeggen dat een Welsh niet te verslaan is (als ik het niet verknal) ben jij geen enkel probleem.

“We hebben heel veel leuk commentaar gehad over onze polo’s”, voegt Floor Hahn toe.

Het team heeft de polo’s al op verschillende evenementen gedragen onder andere op het JongKNHS Zuid-Holland-kampioenschap, waar Floor Hahn gereden heeft met de sectie C-merrie Popsters Rosa-Blanca. de combinatie werd reservekampioen geworden. Ook droegen ze de polo’s op wedstrijden bij de Rhoonse Ruiters, op de buitenland dag Rhoon en diverse andere wedstrijden.

En natuurlijk nam Team High Flown deel aan de Regionale keuring in Putten met de Polo’s aan

Jubileum Fotowedstrijd

In verband met het 60 jarig jubileum houden we een fotowedstrijd! Elke maand kiezen we de meest leuke, bijzondere en mooiste foto die gemaakt zijn voor het 60-jarig jubileum!

Winnaar van de maand juli is Team High Flown

Wil je ook meedoen? Wees dan creatief met het getal 60 en stuur jouw foto’s in via jubileum.nwpcs@outlook.com en misschien wordt jouw foto wel de foto van de maand!

Instagram

Deel jouw 60-foto ook op Instagram met de hashtag #welsh60

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here