Shorebrooks Cheers mooiste van de dag in Hellendoorn

0
1327
Shorebrooks Cheers
Shorebrooks Cheers

Nadat ze bij de vier tot en met zevenjarige sectie A stermerries de 1A-premie in de wacht sleepte, werd SHOREBROOKS CHEERS volwassen kampioen, sectiekampioen en algemeen dagkampioen op de regionale keuring in Hellendoorn op zaterdag 13 juli 2019. Reservekampioen werd de driejarige NWR-merrie KEIZERSKROON HIGHLIGHT.

Sectie A

Er werden negentien Sectie A-pony’s uitgenodigd voor de centrale keuring in Kootwijk op 17 augustus.

Naast SHOREBROOKS CHEERS kon de keurmerrie OLDENZIJLSTER ADVENTURE opgesteld worden als reserve volwassen kampioen en reserve sectiekampioen.

SPOORZICHTS HONEYMOON werd beste driejarige, de tweejarige merrie CORDIAL’S SUNSHINE werd jeugdkampioen en het jaarling SUNSTAR’S COCO- CHANEL reservejeugdkampioen.

Het vroege (geboren t/m 30 april) merrieveulen HONEY BEE’S SPARKLING werd veulenkampioen en het vroege hengstveulen HEUVELRUG HIGH HOPES pakte de reservetitel.

Sectie B

Vijftien pony’s uit de sectie B kregen een CK-uitnodiging.

De tweejarige merrie FULNAHO’S AGNES werd jeugdkampioen en vervolgens ook sectiekampioen. Het vroege hengstveulen SPRING STAR’S ARMANI werd veulenkampioen en reserve sectiekampioen.

Het reserve veulenkampioenschap was voor het late merrieveulen RONDO’S JASMYN.

Beste driejarige werd ‘T HOGELANDS CHELSY. Volwassen kampioen werd RONDO’S CALIFORNIA GIRL JR met de keurmerrie PALTSHOEVE’S DAISY als reserve.

Sectie C en D

De enige in de sectie C, SHAMROCKLAKE TEA TAMARAK, werd beste driejarige en sectiekampioen. Ze werd tevens uitgenodigd voor Kootwijk.

Alle drie sectie D’s kregen een uitnodiging voor Kootwijk. Volwassen en sectiekampioen werd BLAENGWEN JEWEL. Beste ruin en reserve sectiekampioen werd RIDGEHILL FRANCO (GBR) en reserve volwassenkampioen werd DEARNEVALLEY CHARDONAY (GBR).

NWR

Keizerskroon Highlight
Keizerskroon Highlight

De sectie NWR leverde twee uitnodigingen voor Kootwijk op.

KEIZERSKROON HIGHLIGHT werd beste driejarige, sectiekampioen en reserve dagkampioen.

De andere uitnodiging was voor BOXBERGER ABERLAINE die volwassen kampioen en reserve sectiekampioen werd. Het reserve volwassen kampioenslint was voor WEERTS WINNIE

WPBR

Vier Welsh Partbreds mogen naar de CK.

Volwassen- en sectiekampioen werd HENDI’S BEAUTY LADY. Beste driejarige en reserve sectiekampioen werd HULST SAMIERA.

Het veulenkampioenschap was voor het late hengstveulen HENDI’S REMBRANDT met het vroege merrieveulen UNBELIEVABLE als reservekampioen.

Gebruik en jonge voorbrengers

Zes deelnemers aan de gebruiksrubrieken en vier jonge voorbrengers kregen een uitnodiging voor Kootwijk.

Alle uitslagen

Bron: Afdeling Midden