Royal Welsh Instragram Takeover door Marit en Emma

0
1658

Volgende week is het weer zover. Het dorpje Builth Welsh, UK staat van 22 t/m 25 juli 2019 weer in het teken van de grootste Welsh pony show ter wereld; the Royal Welsh Agricultural Show (RWAS). Marit Timmermans en Emma van der Burgh zijn er bij en nemen dan het Welsh Stamboek Instagram account over.

Dit jaar is het maar liefst de 100ste keer dat dit evenement plaatst vindt, een jubileum editie. Elk jaar steken er veel Nederlanders de plas over om dit prachtige evenement bij te wonen.

Nederlandse deelnemers

Een aantal fanatiekeling Welsh-liefhebbers schrijven zelf pony’s in om deel te nemen aan deze show. Een hele onderneming om deel te nemen aan deze internationale wedstrijd, zeker met de komst van de brexit. Hoe gaat dit nou in zijn werk? wat is er allemaal voor nodig en hoe bereid je een pony en jezelf voor?

Instagram Takeover

In de nieuwe rubriek ‘Instragram Takeover’ kunnen jullie de reis volgen en een meekijken achter de schermen met de Welsh Cob-girls On tour; Emma van der Burg en Marit Timmermans.

Even voorstellen:

Wij zijn Emma van der Burg en Marit Timmermans. Beiden al jaren zeer actief in de Welsh wereld.

Dit jaar gaan wij samen met onze Welsh Cob-hengsten Flowergirls Towy (v. Rhiannon Cardi) en met de afgelopen jaar NWPCS goedgekeurde Foryd Daniel (v. Foryd Flying Express) richting Wales, UK, om deel te nemen aan de Royal Welsh Show. Wij zullen deelnemen aan de Welsh Cob ridden class op maandag en op donderdag in de HOYS Welsh cob ridden class en M&M Working hunter class. Voor Emma is dit de eerste keer als deelnemer, Marit heeft al eerder deelgenomen met twee verschillende Cobs.

Wij zullen jullie meenemen in onze reis en een kijkje geven met de voorbereidingen en het hele element. Aankomende week vertrekken wij richting de UK en zullen proberen dagelijks een verslag te posten op het Instagram account NWPCS Official (@welshstamboek).

Links

Klik hier voor het Instagram Acount van het Welsh Stamboek

Klik hier voor de website van de Royal Welsh Agricultural Show

De Royal Welsh Show is ook dit jaar weer te volgen via de livestream: http://www.s4c.cymru/cy/adloniant/y-sioe/