FTC Rasfokkerij: Verslag Fokkerijavond 2019

0
1433
fokkerijavond

De foktechnische commissie rasfokkerij organiseerde op donderdag 26 juni de goed bezochte fokkerijavond. Alle rassecties (A, B, C en D) waren goed vertegenwoordigd en hebben constructief met elkaar van gedachte gewisseld. De foktechnische commissie is ontzettend blij met de aanbevelingen die zij hebben gekregen vanuit de fokkers. Dank daarvoor.

Concept Advies Fokplan

Met de aanbeveling die gedaan zijn vanuit de fokkers, gaat de foktechnische commissie rasfokkerij zorgen voren een Concept Advies Fokplan 2020. Dit zal 1 september gepubliceerd worden. Hierop kunnen alle leden dan nog inhoudelijk reageren.

Eventuele wijzigingen kunnen dan nog tot 1 oktober worden aangebracht waarna het aan het Hoofdbestuur zal worden gepresenteerd. Het hoofdbestuur zal het nieuwe Fokplan dan ter goedkeuring neerleggen bij de afdelingsvergaderingen en uiteindelijk de ledenraad. Streven is om per 01-01-2020 het nieuwe fokplan van kracht te laten gaan.

Uw input

Namens de foktechnische commissie willen we alle leden bedanken voor hun input tot nu toe. Heeft u nog punten die meegenomen moeten worden in dit nieuwe fokplan? Neem dan gerust contact op met leden van de Fok Technische Commissie (klik hier).

Bron: Fok Technische Commissie Rasfokkerij