Regionale keuringen NWPCS en NNFPS op 6 juli in Assen

0
1600
Shore Brooks Hawaï

De regionale keuring van Afdeling Noord in Assen wordt samen gehouden met de regionale keuring van de regionale keuring van het New Forest Pony Stamboek Regio Noord op het terrein van de Sunrise Stables in Assen.
 
Die dag komt er een verscheidenheid aan Welsh Pony’s en Cobs en New Forest-pony’s. Veulens, merries en ruinen aan de hand en pony’s onder het zadel en aangespannen worden op hun mooist gepresenteerd door de trotse fokkers en/of eigenaren.
 
De Welsh Pony’s starten ’s morgens om 09.00 uur in de buitenringen met de premiekeuring en gebruiksrubrieken. Na een korte pauze worden in de middag de kampioenskeuringen gehouden met ter afsluiting de verkiezing Algemeen Dagkampioen.

DAGPROGRAMMA

Ring 1 09.00 uur
Gebruiksrubrieken
Sectie C
Sectie D
Sectie A

Ring 2 09.00 uur
Sectie B
Sectie WPBR
Sectie NWR

± 12.30 uur Pauze
± 13.30 uur Kampioenskeuringen:

Bekijk het uitgebreide dagprogramma en het aantal deelnemers per rubriek in de agenda (klik hier)

New Forest

Bij de New Forest Pony’s wordt er om 8.00 uur in de binnenbak gestart met de stamboekopname met vrijbewegen en vrijspringen. In de middag vindt de premiekeuring van de veulens, merries en ruinen met aansluitend de kampioenskeuring plaats.

Kom twee mooie Britse ponyrassen bewonderen op zaterdag 6 juli bij de Sunrise Stables, Baggelhuizen 2, 9405 VD Assen.

NWPCS Afdeling Midden en NNFPS Regio Noord